Going rogue : alt-accounts as a way to express organizational dissent - Vuori, Iiro (2018)
Tyytymättömyys organisaatiossa (organizational dissent) sekä pilliin puhaltaminen (whistleblowing) ovat olleet paljon tutkittuja aiheita viestinnän tutkimuksessa viime vuosikymmeninä. Teknologian kehitys on kuitenkin mahdollistanut uuden kanavan, jolla tätä tyytymättömyyttä voidaan ilmaista: organisaation vaihtoehtotilit Twitterissä.