Kokonaisvaltainen teatterikokemus : löytöretki Kuopion kaupunginteatterin teatteritapahtumassa - Korhonen, Riikkamaria (2018)
Teatteritapahtumassa syntyvä kokemus pitää sisällään muutakin kuin esityskokemuksen, se alkaa ennen teatteriin saapumista ja voi jatkua pitkäänkin esityksen päätyttyä. Tämä näkemystä käytin työni lähtökohtana. Tutkimukseni pyrki selvittämään, miten kokonaisvaltaista teatterikokemusta kuvataan sekä luomaan hahmotelman mitä se on.