Pienikokoisen metallinpaljastimen kehittäminen kudoksen sisäisten kohteiden paikantamiseen - Puranen, Pietari (2018)
Luunmurtuman onnistunut paraneminen vaatii murtuma-alueen luiden pysymistä paikallaan ja oikeassa asennossa koko paranemisen ajan. Tämän pakottamiseksi ortopedi voi asentaa potilaan luuhun erilaisia metallisia tukirakenteita, yhden vaihtoehdoista ollessa Kischner piikeiksi tai K-piikeiksi kutsutut pitkät ja ohuet neulat. Luunmurtuman parannuttua piikit tulee poistaa, mutta paranemisen aikana näiden päälle muodostunut luu- ja sidekudos vaikeuttavat piikkien löytämistä ilman tarpeettoman kudosvaurion aiheuttamista potilaalle.