Kansalaisopiston ja musiikkioppilaitoksen yhdistyminen : tapaustutkimus Soisalo-Opiston muodostumisesta - Neulaniemi, Maria (2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, miten kahden erilaisen organisaation eli kansalaisopiston ja musiikkiopiston toiminnan yhdistyminen toteutettiin ja miten tämän uuden organisaation toiminta on onnistunut. Halusin myös kartoittaa, millaisia haasteita organisaatioiden yhdistyminen on tuonut organisaation nykyiseen toimintamalliin henkilökunnan näkökulmasta