Grafeenin biologiset sovellukset - Liljedahl, Ia-Beate (2018)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee grafeenin biologisia sovelluksia, jotka tutkielmassa eritellään sovelluksiin bioteknologiassa, biologisessa terapiassa, soluviljelyssä ja antibakteerisissa materiaaleissa. Tutkielmassa perehdytään lisäksi eri grafeenimateriaaleihin, grafeeniin liittyviin haasteisiin ja grafeenin tulevaisuuden näkymiin.