Pienimuotoisen verkko-opetuksen toteuttaminen ilmaisia verkkotyövälineitä hyödyntäen - Kaski, Joonas (2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia mahdollisuutta pienimuotoisen verkkoopetuksen toteuttamiseen ilmaisia verkkotyövälineitä hyödyntäen. Tutkimuksessa pyrittiin tunnistamaan verkko-opetuksen toiminnot, jonka jälkeen tutkittiin empiirisesti kuinka hyvin eri sovellukset ja palvelut kykenivät toteuttamaan kyseisiä verkko-opetuksen toimintoja. Tulosten pohjalta voidaan todeta, että kaikki verkko-opetuksen toiminnot ovat toteutettavissa ilmaisia selainpohjaisia palveluja ja sovelluksia hyödyntäen. Verkko-opetuksen tärkeimmättoiminnot on mahdollista toteuttaa yhdelläkin ilmaisella sovelluksella, mutta tarvittavien sovellusten määrä riippuu kuitenkin aina tilannekohtaisista tarpeista.