Orgaanisten yhdisteiden määrittäminen väkevistä nikkelisulfaatin vesiliuoksista - Sinisaari, Tuomas (2018)
Pro gradu –tutkielmassa oli tarkoituksena kehittää analyyttisen kemian menetelmä, jolla voidaan sekä tunnistaa että määrittää orgaanisten yhdisteiden pitoisuuksia väkevistä nikkelisulfaatin vesiliuoksista.