Opettajien kokemuksia digitaalisista työkaluista arvioinnin apuna - Tyrväinen, Tytti (2018)
Arviointia on tutkittu jo vuosikymmenten ajan. Tuoreena tutkimusaiheena 2000-luvulle tultaessa on ollut digitalisaation vaikutus arviointiin. Nykyisin arviointi on erottamaton osa koulun arkea.