Traktorit ja kyberturvallisuus - Kangas, Matias (2018)
Ajoneuvoihin tulee jatkuvasti lisää erilaisia elektronisia laitteita, kuten ajotietokoneita ja telemetrialaitteita. Nämä laitteet mahdollistavat uusia tapoja työskennellä ja parantavat myös työskentelyn tehokkuutta, mutta voivat lisäksi johtaa ongelmiin. Lisääntyvät laitteet ja langattomat yhteydet nostavat myös traktorin riskiä joutua kyberhyökkäyksen kohteeksi.