Muuttuva musiikkiopiston maailma : vertaisoppimista huomioiva ja musiikkimattoa hyödyntävä opetuskokeilu - Tuikka, Tommi (2018)
Maisterintutkielmani on toimintatutkimus Kuhmon musiikkiopistossa maaliskuussa 2018 toteutetusta luovan ilmaisun opintojaksosta. Kehityskohteina olivat musiikkiopiston opetuskäytänteet, vertaisoppiminen opintojakson taustalla vaikuttavana periaatteena sekä musiikkimatto uutena musiikkikasvatusteknologiana.