”Uusi päivä, uudet vammat” : komediallinen dialogi televisiosarjassa Uusi päivä - Tukia, Anumirjami (2018)
Tutkielmassa tarkastellaan päivittäisdraamasarjan Uusi päivä (Yle 2010-2018) komediallisuutta ja koomista dialogia. Olen kirjoittanut sarjaa sen alusta lähtien, joten olennainen osa tutkimustani sekä lähdeaineistoani on kahdeksan vuoden kokemukseni Uuden päivän käsikirjoittajana.