Realistinen konfliktiteoria ja arvot rasismin selittäjinä - Minkovitsch, Jarkko (2018)
Rasismi on yksi aikamme puhuttavimpia ilmiöitä. Harva kiistää rasismin haitallisuuden, mutta ilmiönä se silti herättää kiistoja ja voimakkaita tunteita. Sen syistä, luonteesta ja seurauksista ollaan montaa mieltä. Tällä maisterintutkielmalla pyrin tekemään rasismista ymmärrettävämpää pureutumalla rasismin syihin.