Esimiesten hyvinvointitoimijuus hyvinvointivalmennuksessa - Rossi, Merianna (2018)
Tässä tutkimuksessa tarkastelen julkisen sektorin esimiesten hyvinvointioimijuutta hyvinvointivalmennuksessa. Keskityn tutkimaan hyvinvointitoimijuutta esimiesten ja valmentajan välisissä dialogisissa kertomuksissa yksilövalmennustapaamisissa.