Www-sovellusten ylläpidettävyyden ja tietoturvan kehittäminen hyödyntämällä MVC– ja Template metodi –suunnittelumalleja - Junttila, Jere (2018)
Www-sovellukset ovat nykyinfrastruktuurille tärkeitä sovelluksia, jotka ovat saatavilla ympäri maapalloa. Www-sovellukset käsittelevät paljon tietoa käyttäjistä, sisältäen myös arkaluonteista tietoa. Suuresta roolista ja kehityshuomiosta johtuen www-sovellusten taustalla olevat teknologiat ja sovellusten kehitystä ajavat ihanteet ovat jatkuvassa murroksessa. Vastatakseen näihin haasteisiin, www-sovellusten tulee olla ylläpidettäviä ja tietoturvallisia.