Ohjelmistoalan työntekijöiden kokemuksia luovuudesta ja luovuuden johtamiskäytänteistä - Latva-Koivisto, Iiris (2018)
Tutkimuksen tavoitteena oli tarkastella ohjelmistoalan työntekijöiden kokemuksia luovuudesta ohjelmistokehitystyössä. Lisäksi tutkimuksessa oltiin kiinnostuneita siitä, minkälaisena työntekijät kokivat johtamiskäytänteiden merkityksen luovuudelle esimiehettömässä organisaatiossa.