Opettajaidentiteetin rakentuminen opettajakoulutuksen pääsykoekirjoitelmissa - Sinkkonen, Jenni (2018)
Tutkielmassa on pyritty tarkastelemaan, miten luokanopettajakoulutukseen pyrkivät aikuisopiskelijat määrittävät itsensä opettajina ennen koulutusta ja miten opettajuus näyttäytyy opiskelijoille.