”Sinä et tajua, että kun kuolet, tuo poika on ainoa asia mikä sinusta jää maan pinnalle.” : väkivalta, sukupuoli ja tunteet Jesse Haajan ja Helena Wariksen romaanissa Rendel - Komulainen, Joonas (2017)
Tutkielmassani tarkastelen väkivallan representaatioita sukupuolen näkökulmasta supersankariromaanissa Rendel. Tutkin miten väkivallan representaatiot ovat sukupuolittavia ja kuinka tunteita representoidaan väkivallan yhteydessä.