Sylowin lauseet äärellisten ryhmien luokittelussa - Johansson, Jenna (2018)
Tässä tutkielmassa luokitellaan äärelliset ryhmät isomorfiaa vaille kertalukuun $15$ asti. Lisäksi tutkielma tarjoaa menetelmiä, joita soveltamalla äärellisten ryhmien luokittelua olisi mahdollista jatkaa myös suurempien kertalukujen tapauksessa. Äärellisten ryhmien luokittelussa keskiöön nousevat Sylowin lauseet, joiden avulla voidaan analysoida äärellisten ryhmien rakenteita.