”Uskonnon pilkkaaminen ei nosta enää suomalaisten pulssia, mutta annas olla, jos kosketaan Mannerheimiin!” : Carl Gustaf Emil Mannerheimin representaatiot kahdessa 2000-luvun suomalaisessa elokuvassa ja yhdessä televisio-ohjelmassa - Juutistenaho, Julius (2018)
Käsittelen maisterintutkielmassani Carl Gustaf Emil Mannerheimin merkitystä 2000-luvun suomalaisen kokeellisen elokuvataiteen ja yhteiskunnallisen arvokeskustelun kohteena. Tutkimukseni pääasiallisina alkuperäislähteinä toimivat elokuvat Uralin perhonen (2008) ja Suomen marsalkka (2012) sekä Suomen marsalkan tekemiseen liittyvä televisiosarja Operaatio Mannerheim (2012). Tämän lisäksi tutkin näitä elokuvia ja televisiosarjaa käsitelleitä suomalaisia keskusteluohjelmia.