Osallisuuden kokemukset elämänkerroissa - Perkiö, Anna-Riikka (2018)
Tutkielmani tarkastelee haavoittuvammassa asemassa olevien osallisuuden kokemuksia yhteiskuntaan, jolloin tarkastelun kohteena on edistävät ja ehkäisevä tekijät elämänkulun aikana.