Muutokset erityisammattikoululaisten kognitiossa ja terveyskunnossa kolmen viikon telinevoimistelu -intervention jälkeen - Nurmesjärvi, Maria (2018)
Nurmesjärvi, M. 2018. Muutokset erityisammattikoululaisten kognitiossa ja terveyskuntoon kolmen viikon telinevoimistelu -intervention jälkeen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. 49 s., 4 liitettä.