Kahdentoista viikon yhdistetyn voima- ja kestävyysharjoittelun vaikutukset fyysiseen kuntoon, työstressiin ja työkykyindeksiin istumatyötä tekevillä naisilla - Hautala, Janne (2018)
Nykypäivänä ihmiset kokevat työn yhtenä suurena stressin aiheuttajana. Työstressi onkin yksi pääsyistä sairauspoissaoloille ja työkyvyttömyydelle. Fyysisellä kunnolla on havaittu olevan positiivisia yhteyksiä sekä subjektiiviseen että objektiiviseen työstressiin. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, onko yhdistetyllä kestävyys- ja voimaharjoittelulla vaikutuksia fyysiseen kuntoon, työstressiin ja työkykyyn istumatyötä tekevillä naisilla.