Arvosijoittamisstrategian toimivuus Suomen osakemarkkinoilla vuosina 2013-2016 tunnuslukuanalyysiin perustuen - Kinnunen, Roope (2018)
Tutkimuksen tavoitteena on selvittää arvosijoitusstrategian toimivuutta Suomen osakemarkkinoilla vuosien 2013 ja 2016 välisenä aikana tunnuslukuanalyysin avulla. Tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella arvo- ja kasvuosakkeista muodostettujen osakesalkkujen tuottoja osakkeiden hintamuutosten perusteella. Lisäksi tutkimuksessa tarkastellaan salkkujen riskisyyttä ja tehokkuutta.