Iceland’s performance as a welfare state during and after the financial crisis - Pulkkinen, Matti Erich (2018)
Pro gradun tavoitteena oli tutkia Islannin toimintaa hyvinvointivaltiona vuoden 2007 finanssikriisin ja sen jälkeisten vuosien aikana. Tutkimuskysymyksinä olivat seuraavat: Miten Islanti toimi hyvinvointivaltion näkökulmasta talouskriisin aikana ja sen jälkeen? Näkyivätkö Islannin toimenpiteet yhteiskunnan tukemiseksi talouskriisin aikana tai sen jälkeen?