Implementing source space analysis functionality in a GUI application for MEG data analysis - Aliranta, Kari (2018)
Meggie on graafiseen käyttöliittymään pohjautuva sovellus, jonka tarkoitus on helpottaa komentorivipohjaisen MNE-kirjaston käyttöä. Sen kohdekäyttäjiä ovat eritoten Jyväskylän yliopiston neurotieteiden tutkijat ja opiskelijat. Sovelluksen lähdekoodi on avointa, joten sen leviäminen myös laajemman käyttäjä- ja kehittäjäkunnan tietoisuuteen lienee mahdollista.