Monialaiset ammattikirjoittajat : kokemuksia ammatti- ja kirjoittajaidentiteeteistä - Nirhamo, Anniina (2018)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millainen ammatti- ja kirjoittajaidentiteetti on monialaisilla ammattikirjoittajilla, jotka työskentelevät samanaikaisesti eri tekstigenrejen parissa ja eri ammattialoilla, kuten toimittajina, kirjailijoina ja kaupallisen sisällöntuotannon parissa.