Urheiluyläkoululaisten liikunta-aktiivisuus ja koettu fyysinen toimintakyky - Porttikivi, Pekka; Suoraniemi, Samu (2018)
Porttikivi, Pekka & Suoraniemi, Samu. 2018. Urheiluyläkoululaisten liikunta-aktiivisuus ja koettu fyysinen toimintakyky. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 86 s., 7 liitettä.