Sosioekonomisten elintapaerojen vähentäminen terveyden edistämisen hankeohjelmissa : hallituksen kärkihankeohjelmien vastuuhenkilöiden käsityksiä vähentämistoimista - Lahti, Anna (2018)
Lahti, A. 2018. Sosioekonomisten elintapaerojen vähentäminen terveyden edistämisen hankeohjelmissa: hallituksen kärkihankeohjelmien vastuuhenkilöiden käsityksiä vähentämistoimista. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, terveyskasvatuksen pro gradu -tutkielma. 58 s., 5 liitettä.