SaaS-organisaatioiden luotettavuus kyberympäristössä : "Siellä se teknologia ja sitten on myös ihminen." - Väisänen, Mervi (2018)
Tärkeintä kyberturvallisuusuhkia vastaan on organisaation luotettavuuden rakentaminen, joka on myös yksi organisaatioviestinnän tehtävistä. Kyberiskujen keinot ja määrä kasvavat koko ajan, joten talous, luottamus ja maine voivat olla vaakalaudalla. Pilvipalveluita tarjoavat SaaS-organisaatiot ovat erityisen alttiita luotettavuuden ja maineen menetykselle, koska liiketoiminta perustuu täysin kyberympäristöön.