Inklusiivinen varhaiskasvatus ja sen johtamisen edellytykset päiväkodin johtajien kuvaamina - Lappi, Laura (2018)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten päiväkodin johtajat kuvaavat inklusiivista varhaiskasvatusta ja sen toteutumisen edellytyksiä päiväkodin johtamisen näkökulmasta. Päiväkodin johtajilla on kokonaisvastuu johdettavien yksiköidensä toiminnan laadusta, joten päiväkodin johtajien rooli on merkittävä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisessa.