Työhyvinvointi ja sen kehittäminen kasvuyrityksessä - Jalkanen, Marjut (2018)
Tämä tutkimus tarkastelee työhyvinvointia nuoren kasvavan yrityksen näkökulmasta. Työhyvinvointia on tutkittu paljon viime vuosikymmeninä mutta tutkimuksissa on pääasiallisesti keskitytty suuriin ja vakiintuneisiin yrityksiin. Tällä tutkimuksella pyritään selvittämään, mitkä tekijät vaikuttavan kasvuyrityksen työntekijöiden hyvinvointiin ja miten työhyvinvointia kehitetään tällaisessa yrityksessä.