Laskusujuvuuden kehitys ja sukupuolierot alkuopetuksen aikana - Sorsa, Tanja; Starczewski, Saara (2018)
Laskusujuvuudella tarkoitetaan peruslaskutoimitusten, kuten yhteen- ja vähennyslaskujen, laskemista tarkasti ja nopeasti, mikä on keskeinen alkuopetuksessa