The influence of priming on perceived authenticity, credibility and emotions in sponsored content - Pirttimäki, Tuisku (2018)
Sponsoroitu sisältö on kasvattanut suosiotaan digitaalisen median markkinointikeinona. Yhteistyössä niin sanottujen digitaalisen median vaikuttajien kanssa brändit luovat sisältöjä, joilla tavoitellaan sekä haluttuja kohderyhmiä että autenttisuutta. Yleisöjen odotukset autenttisuudesta ja sponsoroidun sisällön kaupalliset tavoitteet luovat kuitenkin ristiriidan, joka voi olla monimutkainen ja hämmentävä. Näin ollen tarvitaan lisää tietoa siitä, miten kuluttajat suhtautuvat sponsoroituun sisältöön.