Sidosryhmäkohtaisten funktionaalisuuksien generalisoimoinen : toteutus ja evaluointi - Rantanen, Jukka (2018)
Tämä tutkielma tarkastelee yhden spesifin liiketoimintadataa jakavan sovelluksen yleistämistä toimimaan useamman liiketoimintakumppanin tietojärjestelmien kanssa, yleistämiseen käytettyjä ohjelmointitekniikoita ja suunnittelutapoja, sekä yleistämisellä saatuja työaikasäästöjä.