"Kantona kantotuoli kaskessa, on pelin ja vatvomisen paikka." : Kari Aronpuron pelkkää barnumia myöhäiskonseptualistisena runokirjana - Taskinen, Tuomas (2018)
Tutkielmassani tarkastelen Kari Aronpuron kollaasiteosta pelkkää barnumia (2014) myöhäiskonseptualistisena runokirjana. Teosanalyysini pohjaa suomalaisen konseptualistisen runouden tradition uudelleenluentaan, jossa määrittelen traditiolle neljä toisiaan seuraavaa periodia: protokonseptualismin, konseptualismin, myöhäiskonseptualismin ja jälkikonseptualismin.