_version_ 1809901672404615168
annif_keywords_txtF_mv osallisuus nuoret peruskoulu ruokatottumukset ruoka
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p5164 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 http://www.yso.fi/onto/yso/p2518 http://www.yso.fi/onto/yso/p5527 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
author Työläjärvi, Tarja
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Biologian opettajankoulutus Teacher education programme in Biology 4014
author_facet Työläjärvi, Tarja Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Biologian opettajankoulutus Teacher education programme in Biology 4014 Työläjärvi, Tarja
author_sort Työläjärvi, Tarja
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Bio- ja ympäristötieteiden laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2019-08-19T08:21:42Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Nuorten tekem&#xE4;t ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan</title><creator>Ty&#xF6;l&#xE4;j&#xE4;rvi, Tarja</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Bio- ja ymp&#xE4;rist&#xF6;tieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Biological and Environmental Science</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Biologian opettajankoulutus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Teacher education programme in Biology</contributor><contributor type="oppiainekoodi">4014</contributor><subject type="other">ruokavalinnat</subject><subject type="yso">terveyskasvatus</subject><subject type="yso">osallistuminen</subject><subject type="yso">kouluruoka</subject><subject type="yso">kouluruokailu</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><subject type="yso">kouludemokratia</subject><available>2018-08-08T06:35:38Z</available><issued>2018</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/59146</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201808083784</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201808083784</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/59146/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201808083784.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201808083784.pdf" type="application/pdf" length="731443" sequence="1"/><recordID>123456789_59146</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_59146
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:52:40Z
main_date 2018-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2018
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/59146\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201808083784.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201808083784.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 4014
publication_first_indexed 2018-08-19T08:21:42Z
publishDate 2018
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Työläjärvi, Tarja Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan ruokavalinnat terveyskasvatus osallistuminen kouluruoka kouluruokailu ruokatottumukset kouludemokratia
subject_txtF Biologian opettajankoulutus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_59146&index=0&size=large
title Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_full Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_fullStr Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_full_unstemmed Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_short Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_sort nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
title_txtP Nuorten tekemät ruokavalinnat ja osallisuus peruskoulun toimintaan
topic ruokavalinnat terveyskasvatus osallistuminen kouluruoka kouluruokailu ruokatottumukset kouludemokratia
topic_facet kouludemokratia kouluruoka kouluruokailu osallistuminen ruokatottumukset ruokavalinnat terveyskasvatus
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/59146 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201808083784
work_keys_str_mv AT työläjärvitarja nuortentekemätruokavalinnatjaosallisuusperuskouluntoimintaan