La subjectivité des adjectifs dans L’immoraliste d’André Gide - Kivi, Maiju (2018)
Tässä työssä tarkastellaan adjektiivien subjektiivisuutta André Giden teoksessa L’immoraliste (1902). Aineisto koostuu teoksen sivuilta 12 – 32, 89 – 109 ja 162 – 182 kerätyistä kaikista adjektiiveista. Aineisto sisältää yhteensä 322 adjektiivia, jotka esiintyvät 636 kertaa.