Sustainable development of airports : peak at the sustainability of airport ́s commercial sector - Käyrä, Minna (2018)
Lentoliikenteen, ja siihen liittyvien palvelujen, matkustajamäärät ovat kasvussa. Siviili-ilmailussa sidosryhmäyhteistyö takaa koko lentoliikenteen palveluketjun turvallisuuden. Näin ollen kaikki toimijat osallistuvat alan sosiaalisten- ja ympäristövaikutusten syntymiseen. Tämä tutkimus kiinnittää erityisesti huomiota kaupallisten palveluiden rooliin vaikutusten luomisessa lentoasema liiketoimintaympäristössä.