МАКРОСТРУКТУРЫ БОЛЬШЕВИСТСКОЙ ПРОПАГАНДЫ В 1917-ОМ ГОДУ : РЕПРЕЗЕНТАЦИИ, СВЯЗАННЫЕ С ФИНЛЯНДИЕЙ, В ГАЗЕТЕ «ПРАВДА» - Parkkinen, Matti (2018)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena on selvittää, että millaisia semanttisia makrorakenteita ja representaatioita Suomeen liittyvässä bolševikkipropagandassa esiintyi vuonna 1917.