Yhteisöllisyys ja etäteknologia aikuisten kehitysvammaisten terveyttä edistävässä kuntoutuksessa - Slunga, Annika (2018)
Slunga, A. 2018. Yhteisöllisyys ja etäteknologia aikuisten kehitysvammaisten terveyttä edistävässä kuntoutuksessa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Fysioterapian pro gradu -tutkielma, 65 s., 2 liitettä.