Kuoroharrastuksen merkitys gaykuorossa laulavalle : tapaustutkimus Out ’n loud -kuorosta yhteisönä - Vasko, Aleksi (2018)
Tutkimukseni tavoitteena on saada selville, minkälainen merkitys kuoroharrastuksella on gaykuorossa laulavalle miehelle. Lisäksi tutkin, miksi kuorolaiset ovat liittyneet gaykuoroon, mitkä asiat he kokevat gaykuorossa tärkeäksi ja minkälainen yhteys gaykuoron yhteisöllä on kuorolaisten homouden identiteettiin.