Videon innovatiivista sulauttamista opetukseen - Riihonen, Kauno (2018)
Tutkielman tavoitteena on selvittää, minkälaisia näkemyksiä valmistuvilla ammatillisilla opettajaopiskelijoilla on videon hyödyntämisestä. Tarkastelu keskittyy videon tavoitteelliseen käyttöön opetuksessa. Nuoret oppivat luontaisesti hyödyntämään transmediataitoja eli yhteiskäyttävät eri media-alustoja. He tuottavat ja jakavat kuvia sekä videoita sosiaalisessa mediassa. Kouluissa hyödynnetään näitä taitoja vielä todella vähän.