Virtuaalihyödykkeet verkkopeleissä - Tamminen, Sakari (2018)
Viime vuosien aikana virtuaalihyödykkeiden myynti on lisääntynyt huomattavasti. Tässä tutkielmassa tutkitaan virtuaalihyödykkeitä ja niiden myyntiin liittyviä tekijöitä. Tutkielma on tehty kirjallisuuskatsauksena. Tutkielmassa on kerätty eri lähteistä tietoa tekijöistä, mitkä vaikuttavat virtuaalihyödykkeisiin, kuten pelin monetisaatiotapa ja pelin genre. Tutkielman tuloksena on huomattu, että virtuaalihyödykkeitä voidaan myydä missä tahansa pelissä, jos pelintekijät suunnittelevat niiden myynnin osaksi peliä.