Sosiaalinen tuki kansanedustajien vertaissuhteissa - Suvanto, Marjo (2018)
Tämän maisterintutkielman tavoite oli ymmärtää sosiaalista tukea kansanedustajien vertaissuhteissa: millaista kansanedustajien vertaissuhteissa hakema ja tarjoama sosiaalinen tuki on, miten kansanedustajat kuvaavat työnsä kuormittavuutta sekä millaisia kansanedustajien vertaissuhteet ovat ja minkä merkityksen edustajat niille antavat. Tutkimuksen aineisto kerättiin teemahaastatteluilla keväällä 2018, ja tutkimusta varten haastateltiin kymmentä kansanedustajaa. Kerätty haastatteluaineisto litteroitiin ja teemoiteltiin.