Tuhoava luontosuhde : luonnon riistävän kohtelun syyt ja olemus Frankfurtin koulukunnan ensimmäisen aallon ajattelijoilla - Kuusela, Anttoni (2018)
Tutkielmani pyrkimyksenä on tarkastella ihmisen suhdetta luontoon ja hahmottaa syitä siihen, miksi suhtautumisemme luontoon, joka on ihmisen elämän jatkuvuuden kannalta kovin keskeinen tekijä, on pääosin välineellinen ja riistävä.