_version_ 1809901641917267968
annif_keywords_txtF_mv luomutuotteet luomuruoka elintarvikkeet luonnonmukainen tuotanto ideologiat
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p10654 http://www.yso.fi/onto/yso/p23647 http://www.yso.fi/onto/yso/p6580 http://www.yso.fi/onto/yso/p1440 http://www.yso.fi/onto/yso/p216
author Antila, Katri
author2 Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Sosiologia Sociology 203
author_facet Antila, Katri Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Sosiologia Sociology 203 Antila, Katri
author_sort Antila, Katri
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
faculty_txtF Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2019-08-19T08:21:24Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa</title><creator>Antila, Katri</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Sosiologia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Sociology</contributor><contributor type="oppiainekoodi">203</contributor><subject type="other">ruokapolitiikka</subject><subject type="yso">ideologiat</subject><subject type="yso">luomuruoka</subject><subject type="yso">luomutuotteet</subject><subject type="yso">ruoka (aine)</subject><subject type="yso">luonnonmukainen tuotanto</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><subject type="yso">maku (arvostelukyky)</subject><subject type="yso">maku (aineen ominaisuudet)</subject><subject type="yso">eettinen kulutus</subject><subject type="yso">kest&#xE4;v&#xE4; kulutus</subject><available>2018-06-14T09:27:34Z</available><issued>2018</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58563</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201806143211</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekij&#xE4; ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopiston kirjaston arkistoty&#xF6;semalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/fi/tyoskentelytilat/laitteet-ja-tilat..</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyv&#xE4;skyl&#xE4; University Library (https://kirjasto.jyu.fi/en/workspaces/facilities).</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806143211</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/58563/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806143211.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201806143211.pdf" type="application/pdf" length="833999" sequence="1"/><recordID>123456789_58563</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_58563
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:51:00Z
main_date 2018-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2018
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/58563\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806143211.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201806143211.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 203
publication_first_indexed 2018-08-19T08:21:24Z
publishDate 2018
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Antila, Katri Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa ruokapolitiikka ideologiat luomuruoka luomutuotteet ruoka (aine) luonnonmukainen tuotanto ruokatottumukset maku (arvostelukyky) maku (aineen ominaisuudet) eettinen kulutus kestävä kulutus
subject_txtF Sosiologia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_58563&index=0&size=large
title Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
title_full Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
title_fullStr Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
title_full_unstemmed Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
title_short Luomun luomat
title_sort luomun luomat luomuruoka osana ruokapolitiikkaa ja ideologiaa
title_sub luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
title_txtP Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
topic ruokapolitiikka ideologiat luomuruoka luomutuotteet ruoka (aine) luonnonmukainen tuotanto ruokatottumukset maku (arvostelukyky) maku (aineen ominaisuudet) eettinen kulutus kestävä kulutus
topic_facet eettinen kulutus ideologiat kestävä kulutus luomuruoka luomutuotteet luonnonmukainen tuotanto maku (aineen ominaisuudet) maku (arvostelukyky) ruoka (aine) ruokapolitiikka ruokatottumukset
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58563 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806143211
work_keys_str_mv AT antilakatri luomunluomatluomuruokaosanaruokapolitiikkaajaideologiaa