_version_ |
1809901641917267968
|
annif_keywords_txtF_mv |
luomutuotteet
luomuruoka
elintarvikkeet
luonnonmukainen tuotanto
ideologiat
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p10654
http://www.yso.fi/onto/yso/p23647
http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
http://www.yso.fi/onto/yso/p1440
http://www.yso.fi/onto/yso/p216
|
author |
Antila, Katri
|
author2 |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Sosiologia
Sociology
203
|
author_facet |
Antila, Katri
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Sosiologia
Sociology
203
Antila, Katri
|
author_sort |
Antila, Katri
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
|
faculty_txtF |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2019-08-19T08:21:24Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa</title><creator>Antila, Katri</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Sosiologia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Sociology</contributor><contributor type="oppiainekoodi">203</contributor><subject type="other">ruokapolitiikka</subject><subject type="yso">ideologiat</subject><subject type="yso">luomuruoka</subject><subject type="yso">luomutuotteet</subject><subject type="yso">ruoka (aine)</subject><subject type="yso">luonnonmukainen tuotanto</subject><subject type="yso">ruokatottumukset</subject><subject type="yso">maku (arvostelukyky)</subject><subject type="yso">maku (aineen ominaisuudet)</subject><subject type="yso">eettinen kulutus</subject><subject type="yso">kestävä kulutus</subject><available>2018-06-14T09:27:34Z</available><issued>2018</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master’s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58563</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201806143211</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekijä ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyösemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/fi/tyoskentelytilat/laitteet-ja-tilat..</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyväskylä University Library (https://kirjasto.jyu.fi/en/workspaces/facilities).</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806143211</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/58563/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806143211.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201806143211.pdf" type="application/pdf" length="833999" sequence="1"/><recordID>123456789_58563</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_58563
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:51:00Z
|
main_date |
2018-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2018
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/58563\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201806143211.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201806143211.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
203
|
publication_first_indexed |
2018-08-19T08:21:24Z
|
publishDate |
2018
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Antila, Katri
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
ruokapolitiikka
ideologiat
luomuruoka
luomutuotteet
ruoka (aine)
luonnonmukainen tuotanto
ruokatottumukset
maku (arvostelukyky)
maku (aineen ominaisuudet)
eettinen kulutus
kestävä kulutus
|
subject_txtF |
Sosiologia
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_58563&index=0&size=large
|
title |
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
title_full |
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
title_fullStr |
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
title_full_unstemmed |
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
title_short |
Luomun luomat
|
title_sort |
luomun luomat luomuruoka osana ruokapolitiikkaa ja ideologiaa
|
title_sub |
luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
title_txtP |
Luomun luomat : luomuruoka osana ruokapolitiikkaa- ja ideologiaa
|
topic |
ruokapolitiikka
ideologiat
luomuruoka
luomutuotteet
ruoka (aine)
luonnonmukainen tuotanto
ruokatottumukset
maku (arvostelukyky)
maku (aineen ominaisuudet)
eettinen kulutus
kestävä kulutus
|
topic_facet |
eettinen kulutus
ideologiat
kestävä kulutus
luomuruoka
luomutuotteet
luonnonmukainen tuotanto
maku (aineen ominaisuudet)
maku (arvostelukyky)
ruoka (aine)
ruokapolitiikka
ruokatottumukset
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/58563
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201806143211
|
work_keys_str_mv |
AT antilakatri luomunluomatluomuruokaosanaruokapolitiikkaajaideologiaa
|