C#- ja Python-ohjelmointikielten soveltuvuus neuroverkkojen toteuttamiseen - Tammentie, Niko (2018)
Koneoppimista hyödynnetään kaikkialla. Neuroverkot muodostavat koneoppimisen selkärangan, joten luodakseen koneoppimista hyödyntäviä sovelluksia, on ohjelmoijan ymmärrettävä neuroverkkojen toimintaa. Tässä tutkielmassa esitellään neuroverkkojen historiaa ja toimintatapoja ja etsitään syitä sille, miksi Python-ohjelmointikieli on niin suosittu neuroverkkojen toteutukseen. Johtopäätöksenä havaitaan, että muun muassa NumPy-kirjasto sekä Googlen kehittämä TensorFlow-kirjasto puoltavat neuroverkkojen toteutusta Python-kielellä.