Interaktiiviset valkotaulut luonnontieteiden opetuksessa - Manninen, Kristiina (2018)
Tässä kandidaattitutkielmassa perehdytään interaktiivisen valkotaulun käyttöön luonnontieteiden opetuksessa. Opettajat käyttävät yhä enemmän tieto- ja viestintäteknologiaa, kuten interaktiivisia valkotauluja, osana opetustaan. Tutkielman alussa tutustutaan kolmen eri laitevalmistajan tuotteisiin. Tämän jälkeen perehdytään siihen, kuinka opettaja voi hyödyntää laitteita opetuksessaan. Tässä tutkielmassa tarkastellaan myös, millaisia mahdollisia haasteita liittyy interaktiivisen valkotaulun opetuskäyttöön. Tutkielman lopussa tutustutaan siihen, millaisia luonnontieteiden opetusta tukevia ominaisuuksia interaktiivinen valkotaulu tarjoaa.