Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsenviestinnän vaikuttavuus jäsenten arvioimana - Piiroinen, Laura (2018)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli selvittää JYYn jäsenten arvioita JYYn jäsenviestinnän vaikuttavuudesta sekä kuvata ja ymmärtää jäsenten sekä myönteisiä että kielteisiä käsityksiä ja kokemuksia JYYn jäsenviestinnästä. Tutkimus toteutettiin osin määrällisenä ja osin laadullisena. Aineisto kerättiin verkkokyselyllä. Kyselystä kerrottiin sähköpostitse ja sosiaalisen median välityksellä kaikille Jyväskylän yliopiston opiskelijoille. Vastaajat (N = 276) valikoituivat mukaan oman osallistumishalukkuutensa pohjalta. Määrällistä aineistoa analysoitiin vastausten jakaumien ja keskiarvojen perusteella. Laadullisen aineiston analyysimenetelmänä käytettiin aineistolähtöistä sisällönanalyysiä, tarkemmin sanottuna luokittelua ja teemoittelua.