Lohkoketjut kryptovaluutoissa - Eloranta, Hentter (2018)
Kryptovaluutat ovat kasvattaneet suosiotaan ja niiden pohjana toimiva teknologia, lohkoketju, on saanut huomiota sen ominaisuuksien takia. Tutkielmassa selvitetään, miten lohkoketjuja käytetään apuna kryptovaluuttojen hallinnassa ja miten kaksi isointa kryptovaluuttaa eroaa toteutukseltaan toisistaan. Yksi luku käsittelee myös kryptovaluuttojen markkinoita ja luku pyrkii selvittämään syitä markkinoiden kasvuun/nousuun.